Imamin Food Services

De professionele aanpak van een megamarkt

In ons land wonen momenteel 1,5 miljoen mensen met het Islamitisch geloof (35 miljoen in Europa!) Mensen die graag thuis, op hun werk, onderweg, in het ziekenhuis, de sportkantine en tijdens het uitgaan kiezen voor Halal snacks, gerechten, maaltijden en babyvoeding! En deze groep groeit gestaag. In aantal. En in koopkracht! Vandaar dat steeds meer winkels, super­markten, Horecabedrijven, instellingen en cateraars de omzetkansen onderkennen van Halal voedsel.


Strikt volgens Halalvoorschriften

Een groeiende groep moslimconsumenten ‘shopt’ bewust op ‘Halal’! Veel verse en ge­conserveerde vlees­producten, kant-en-klare maaltijden in de winkelschappen voldoen echter niet aan deze kwalificatie. Daarin komt nu verandering, want Imamin lanceert een Halal-schap voor winkels en supermarkten, een Halal babylijn en de MultiCulti Kitchen lijn met heerlijke kant-en-klare maaltijden.

Volledig gecontroleerd productieproces

Imamin Food Services is een modern Nederlands concern dat voldoet aan de strengste Halalvoorschriften. Het aanbod omvat verrukkelijke snacks, gerechten en maaltijden die gegarandeerd en on­voor­­waardelijk aan de Halal richtlijnen voldoen. Deze producten worden bereid in onze HACCP gecertificeerde (Halal-only) productiefaciliteiten in Weesp en Heteringen.

 
Assortimentsoverzicht klik hier

Imamin Mission Statement:
Imamin is de toonaangevende producent en leverancier van een breed assortiment voedselproducten van hoge kwaliteit die gegarandeerd en onvoorwaardelijk voldoen aan de strengste Halalvoorschriften.
 
Zakat
Imamin besteedt een deel van de winst als zakat aan voedselprojecten voor kinderen in nood, ongeacht hun religieuze of culturele achtergrond