Het lijkt alsof de wereld steeds kleiner wordt en culturen in elkaar overvloeien.
Dat is een logisch gevolg van de steeds grotere samenhang van de wereldeconomie, de groei van het massatransport en de onbegrensde mogelijkheden van de nieuwe communicatiemiddelen.


Hierdoor kunnen we, gemakkelijker dan ooit, onze horizon verbreden en kennismaken met andere culturen en gewoonten. In deze ontwikkeling ligt een belofte die kan leiden tot meer begrip, meer tolerantie en een grotere waardering voor onze medemensen.
De wereld van Halal


In Europa wonen momenteel 35 miljoen mensen met het Islamitisch geloof (1,7 miljard in de wereld!) Mensen die thuis, tijdens hun werk, op reis, in het ziekenhuis, de sportkantine en tijdens het uitgaan willen kiezen voor snacks, gerechten en maaltijden die 'rein voor moslims' zijn! Tot nu toe was het aanbod op dit gebied beperkt. De Imamin Halal Food Group heeft zich ten doel gesteld innovatieve Halal producten te ontwikkelen die door hun kwaliteit en smaak inspelen op deze behoefte en daarmee een aantrekkelijke propositie zijn voor alle liefhebbers van lekker eten.

 


Assortimentsoverzicht klik hier

Imamin Mission Statement:
Imamin is de toonaangevende producent en leverancier van een breed assortiment voedselproducten van hoge kwaliteit die gegarandeerd en onvoorwaardelijk voldoen aan de strengste Halalvoorschriften.
 
Zakat
Imamin besteedt een deel van de winst als zakat aan voedselprojecten voor kinderen in nood, ongeacht hun religieuze of culturele achtergrond